Zastřelený jelen a mrtvý myslivec - vybití karem

    V pátek ráno jsem viděla ve své blízkosti světlého ducha. Běžně jsem ho vyprosila. Nevěděla jsem, o koho jde.  Na kapotě mého auta byly položené asi dvě krátké větvičky smrku. Když myslivci zabijí kořist, jako trofej ji značkují větvičkou z lesa.

  Zpráva z internetu: „Mrtvého sedmašedesátiletého myslivce nalezli 25.9.2017 vedle zastřeleného jelena záchranáři v oblasti Králického Sněžníku.“

    Ve vizi jsem viděla muže, jeho hruď a břicho byly proděravělé samými kulkami. Krev nikde, jen černé díry. Je to ten myslivec, co skolil jelena. Co kdy v lese zastřelil, tak se mu všechny kulky navrátily. Poslední rána byla na jelena, a to se mu stalo osudným podle zákonů zpětného působení.

    Jelen věděl, že na něho myslivec míří puškou, vysílal mu stále lásku a čekal, zda projeví alespoň kousíček soucitu se zvířetem. Neprojevil, vystřelil a karma se okamžitě naplnila. Poslední rána se vrátila myslivci přímo do srdce, jelen byl střelen také do srdce. Jelen věděl, že toto je jeho hlavní úkol.

  Vedli jsme prosby za všechna zvířata, aby byla odvedena do patřičných dimenzí a vývojových řad, léčena a posílena naší láskou. Jelen, laň, kolouši a srnky byli odvedeni do Světla jako paralelní bytosti Helenky a mé. Jelen stál mezi námi. Změnil se v bílého jelena, v posvátné zvíře ze Světla. Měl v sobě mnoho kulek, byly vyjmuty a rány mu byly léčeny. Důstojně odkráčel do Světla. Helence jsme poděkovali a vyslali lásku.

 

    Hana Dušková

    Datum 22.10.2017

 

 

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace