Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: MISLA

MISLA 7 roků 4 měsíců zpět #525

Dobry den.
V 10. dilu Poselstvi se casto pise o "casteckach dusi, duchu". Jak tomu mam rozumet?
Dekuji za odpoved.
S laskou MISLA .
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

MISLA 6 roků 11 měsíců zpět #528

Ahoj,
10. díl jsem nečetl, ale mohu popsat jak to vnímám já. Jedna věc je dělení duší vyzařováním, zhmotňováním, dvojpaprsek, mnohoduše, mužské, ženské aspekty a jejich kombinace.
Já, když jsem se začal probouzet, bylo mé tělo zcela mrtvé, černé. Dalo by se říct, že částečky duše byly rozsety různě po zemi, po nebi v lidech, a jiných stvoření. To vše způsobovalo vyvázání energie duchovního těla a všech dalších těl. Bylo rozprsknuto v jiných prostorech, dimenzích a časech. Hanka a Helenka toto sjednocování popisují jako mazání karem a doprovodných sítí. Já se do této úrovně dostávám až nyní. Tyto částečky duší, ducha jsem nejdříve prožíval skrze strom života, který je spojoval a vytvářel rovnováhu. Když byly spojeny, jakoby zmizely a mé tělo, těla rostla, přibývali na jednotě.
S láskou :-). Vilda
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

MISLA 6 roků 6 měsíců zpět #532

Na naší planetu, ale i na jiné planety, se chodí inkarnovat z mateřské bytosti mnoho jejich částeček, proto mluvíme o částečkách našich duší a duchů. Něco jako množina a podmnožiny, jak se učily děti ve škole. Každá má jiný úkol, každá se může inkarnovat v jiném časovém období, ale všechny přinášejí zkušenosti své mateřské bytosti. Ve hmotě se mohou potkat nebo nemusí.
S láskou David
Poslední úprava: 6 roků 6 měsíců zpět od David.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.238 sekund
Powered by Kunena fórum
Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace