Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Království

Království 6 roků 11 měsíců zpět #526

Ahoj,
mám přečtený druhý díl a na přeskáčku čtu 8-10.díl. Složil jsem třetí zkoušku - byl jí Petr Chobot. Čtvrtá nejtěžší mě ještě čeká, souvisí se zemí 1. slupkou od povrchu směrem dolů.
Zarazilo mě že Hanka nechtěla diskutovat s panem co chtěl zrušit vaše www stránky. Já bych s ním asi diskutoval, ale z jejího pohledu to bylo správné. Trochu mi vadí jak Hanka zachází se svými soky, připadá mi v tom málo milosti, lásky, pochopení.
Ale to jen na úvod o mých pocitech. Hlavní můj dotaz zní na Království. Znáte místa svých království, svých území? Žijete tam? Spojujete se se svým lidem? Vytváříte pro něj ochranu? V knihách jsou jenom kusé poznámky o královně, králích, místech, které jsme si karmicky vybrali. Možná k tomu dojdu, možná je mým úkolem do této oblasti vnést světlo.
Mám vizi, držíme se za ruce, Helenka mě drží za pravou, je nás 12 Hanka je čtvrtá po pravé straně a pulzuje, Helenka září. Nás 12 drží ochrannou ruku nad českou kotlinou, jsme rozestoupeni v kruhu nad Čechami. Těla zleva jsou většinou tmavá až černá. Mé tělo je ve středu černé ale okraj jasně září. Blíže k tomu bude psát asi Helenka.
Mír s vámi
Vilda
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Království 6 roků 11 měsíců zpět #527

Hanko, omlouvám se, mé pocity jsou způsobeny mým malým pochopením pro Tebe. Jestli jsem tě ranil, je mi to líto. Vilda
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Království 6 roků 6 měsíců zpět #533

Pane Vildo,
Tak jak skáčete a na přeskáčku čtete Učení lásky, tak vypadají Vaše myšlenky, jsou chaotické, nevíte, kam jste vtahován, zda k cestování máte svolení Boží. Pro všechny mágy je v tomto čase velkou milosti Boží, že se mohou očistit a pochopit a napravit své omyly a chyby. Známe již mnoho těch, kteří svou šanci propásli.
S láskou David
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Království 6 roků 3 měsíců zpět #535

Dobrý den, Pane David.
Jsem mág? Ano mé myšlenky jsou chaotické a skáču. Nevím zda jsem něco propásl. Píši to co prožívám, nebo to co jsem prožíval. Je to již tak dávno,.. Měl jsem teď pauzu, chodil jsem do práce, vše je pro mě nyní tak náročné, ale jsem rád, že se někdo ozval a reaguje na moje příspěvky. Myslel jsem že toto diskusní forum je již mrtvé, ale dnes jsem měl nutkání ze sem opět podívat.
Příjemně mě to potěšilo.
Děkuji.
Vilda
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.313 sekund
Powered by Kunena fórum
Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace