Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Léčení

Léčení 6 roků 11 měsíců zpět #530

Dnes jsem četl článek příklad léčení. Pěkné. Taky se potýkám se slupkami jako karmickou zátěží. Je zajímavé jak se probouzíme, každý jinak. Já jsem začal, bylo začnuto, od stromu života a Kristových těl, vše pomalu propadá do vztahů a hmoty. Popisujete léčení, ale mé tělo od začátku bere celé bytosti do sebe a kde je očištěné, očištuje i další. Vnímám to jako splývání a předávání celých obsahů vědomí. Je to úžasně rychlé. Je krásné vidět práci mnohatísíců bratří po celé planetě a vnímat jemné spojení s nimi. Děkuji. Vilda
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Léčení 6 roků 6 měsíců zpět #534

Pane Vildo,
Mnoho mágů si myslí, že za deset minut vedení proseb se očistí od karmických zátěží z mnoha svých životů, tak to ale nefunguje. Jde o pochopení a procítění proseb srdcem. Tím jak popisujete, že berete celé bytosti do sebe, a že jsou, dle vašeho názoru, očišťovány, tím jen na ně ze své neočištěné podstaty útočíte a ubližujete tím nejen jim, ale všechny vaše útoky se vám navrací.
S láskou David
Poslední úprava: 6 roků 6 měsíců zpět od David.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Léčení 6 roků 3 měsíců zpět #536

Nevím jestli na ně útočím?.. Ale nepřipadá mi to tak.. Vždy z toho mám ohromnou radost a pocit štěstí, nehledě k tomu, že to ani nedělám ze své vůle, prostě se to tak děje a já to mohu jen s radostí sledovat. Někdy to zachází až do těch mezí, že jsem zcela vyčerpán, nebo nemocen, to pak přerušuji jakýkoliv kontakt a dávám se dokupy, jakmile se otevřu děje se tak opakovaně znova a znova. Mnozí to pociťují jako příliv energie, radost, nebo prostě novou chuť do života,... Je to asi to co mě zde nejvíc těší, i když je to tak vyčerpávající.
Z mé strany se nejedná o žádné vedení proseb, či něco podobného, nic takového,..
Nejedná se ani o žádnou vědomou činnost, je to spíše jako sen, který mohu sledovat,...
:-)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Vygenerováno za 0.279 sekund
Powered by Kunena fórum
Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace