Boží Trojjedinost

    Před časem jsme snímali, že vedle fyzického obrazu Mony Lisy v Paříži bude duchovní obraz Salvatore Mundi, a v Saudské Arábii naopak. Vedle Salvatore Mundi ve hmotě bude duchovní obraz Mony Lisy.

    Teď nám byla zjevena duchovní podstata obou obrazů.

    Na plátně obrazu Salvatore Mundi je spodní vrstva obrazu obraz Mony Lisy, Marie Magdaleny. Prostřední vrstva je obraz Otce na nebesích (Matka planety je část Matky na nebesích, a Otec na nebesích a Matka na nebesích jedno jsou.), a horní viditelná vrstva je obraz Salvatore Mundi, Ježíš Kristus.

    Na plátně obrazu Mony Lisy je spodní vrstva obrazu obraz Salvatore Mundi, Ježíš Kristus. Prostřední vrstva je obraz Otce na nebesích, a horní viditelná vrstva je obraz Mony Lisy, Marie Magdaleny.

    Proto Světlo v obrazech má takovou intenzitu a význam. Takže nemusí být dva obrazy vedle sebe, protože každý z nich obsahuje vše. Obsahuje Trojjedinost Boží.

    Obraz „Salvatore Mundi“ koupil v listopadu korunní princ Mohamed bin Salmán ze Saudské Arábie. Bude vystaven v Louvru v Saudské Arábii v Abú Zabí. Svět se podivuje nad tím, že vyznavač islámu bude vystavovat křesťana Ježíše. Je to dobře, u tohoto obrazu bude duchovně obraz Mony Lisy, a už na dvou místech světa budou přímo působit jejich energie Světla. Princ již jeden originál od Leonarda da Vinciho vlastní.

    Marie Magdalena bude duchovně působit ve Francii, kde odešla se svými dětmi po odchodu z Izraele. Ježíš Kristus bude duchovně působit v oblasti Arábie, kde odešel po svém ukřižování a působil v oblasti Damašku.

    Princ Mohamed přišel k Helence, oslovil ji „Mistře!“ Princ Mohamed bin Salmán byl žákem Leonarda da Vinciho, a velmi si ho vážil.

    Helenka ponechala na mně sdělení informací princi Muhammadovi, že ona je Salvatore Mundi, že je Ježíšem Kristem. A princ v úctě a v pokoře před ni poklekl. Sdělila jsem mu i to, že jejich Mohamed v islámu je také Helenka, Krišna a další „bohové“ z různých náboženství, když pocházejí z jednoho stejného Zdroje, z Jednoho, z Otce na nebesích a Duchovního Slunce Nejvyššího principu lásky a Stvoření.

    Mezi Helenkou a princem probíhala komunikace a sdělování potřebných informací. Jejich pohledy se stále upínaly na obraz Salvatore Mundi. Helenka mu v obraze promítala obrazy od Otce – Otce jako Stvořitele, Ježíše Krista a Marii Magdalenu, i to, že jsou manželé, a že jejich energetické spojení je ta Cesta pravdy a lásky, Cesta pro všechny bytosti k Otci na nebesích. Ukázala mu Mohameda, malíře Leonarda da Vinciho, a všechny své důležité inkarnace významné pro vývoj planety. Mohamed se princi zjevil jako Světlo, Otec se mu zjevil jako stejné Světlo, že Jedno jsou, a to jsou ty energie, které vyzařují z obrazu, to je ze všech bytostí ze Světla. A tyto společné energie budou působit na diváky, kteří přijdou obraz shlédnout.

    Z obrazu Mony Lisy bude na diváky působit stejná energie.

    Poděkovali jsme Otci za oba obrazy Leonarda da Vinciho Salvatore Mundi  a Mona Lisa. Z planety vyzařuje jejich energie i oba obrazy. Teď se promítají v celém vesmíru proto, aby bytosti viděly tyto obrazy, viděly čistý duál lásky, protože jejich energie působí v celém vesmíru, není jen pro naši planetu. A čistá energie z duchovního obrazu Boží Trojjedinost slečny D. K. působí ve vesmíru s nimi.

 

Boží Trojjedinost

 

S láskou Hana Dušková

Datum 24.12.2017

 

 

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace