Cesta Svatého Grálu

    Mágové a klerici na nás útočili za zveřejnění pravdy o obrazu Mona Lisa. Brali jako velkou drzost to, že si Marie Magdalena dovolila veřejně se postavit vedle Ježíše Krista.   

    „Coura“, bylo slyšet. Pravdu nemohou umlčet ani mágové, ani klerici. Svou nenávist si vybíjeli na životech nevinných bytostí včetně Ježíše Krista a Marie Magdaleny. Mučili však jen jejich hmotná těla. Byli a jsou vzteklí, že nemohou zničit pravdu v energetických a duchovních světech. Vědí, že tam ta pravda je, proto jsou útoky na Marii Magdalenu a členy skupiny v současnosti tak náročné.

    Vedli jsme prosby za očistu. Vstoupili jsme do Ohně života. A to je pro nás velké blaho, jsme v něm jako v lázních. Oheň života je pro nás balzám.

    Vedle obrazu Mony Lisy v Louvru je již duchovně obraz Salvatore Mundi. Vedli jsme prosby, aby se tak stalo i ve hmotě.

    Celá planeta je prostoupena Ježíšem Kristem a Marií Magdalenou, i jejich obrazy od Leonarda da Vinciho. Je to hluboká historická pravda o obrazech a postavách, které jsou prolnuty celou historií planety. Proto Otec, Matka planety a Jitřní Anděl je budou vždy chránit.

    Je zveřejněna konkrétní pravda, bez náznaků či domněnek. Některé bytosti si zakrývají oči dlaněmi. Nechtějí vidět ani pravdu, ani Ježíše Krista s Marií Magdalenou.

    Násilníci ani klerici nemůžou pravdu zavřít, zničit ani zabít, protože je součástí planety a jejího vyzařování. Byla pravdou odjakživa, jen církev a další mágové ji po celou dobu zavírali, mučili, překrucovali, byla jim nepohodlná, ukazovala jejich chyby. Teď už nemohou, protože jak oba tyto obrazy, tak bytosti, které jsou na nich zobrazeny, jsou prodchnuty a prostoupeny celou planetou, a tu už nikdo nemůže zničit.

    Prosba k Otci o osvícení celého lidstva, aby vidělo tuto pravdu, která obklopuje planetu, a je v duchovních i energetických světech. Ta pravda již byla ukázána a zveřejněna ve hmotě.

    Zjevená pravda ve hmotě se šíří z naší vlasti do okolního hmotného světa, v naší vlasti je již propojena s pravdou v energetických i duchovních světech. A jak se bude šířit pomalu do okolí, bude hned propojena s pravdou z energetických a duchovních světů. Takže první ve hmotě a hned následuje propojení. Duchovní a energetické propojení je pomoc od Otce, a my ve hmotě se máme postarat co nejlépe, jak dovedeme, o šíření této pravdy tak, jak lidé budou pravdu přijímat, chápat a jí rozumět.

    Obrazy Mony Lisy a Salvatore Mundi jednou budou v galerii v Louvru vedle sebe. A z těchto dvou obrazů se již v duchovních světech uvolňuje síla Světla a působí na každého diváka. Vyzařování lásky bude neustále, aby byla posílena jejich Boží Jiskra. Je to pomoc od Otce.

    V průběhu našich proseb Helenka povstala. Otec na nebesích stojí uprostřed, je vidět z každého místa planety, a vyslovil: „Všichni jste mé děti!“ Jeho slova jsou slyšet i ve 4. dimenzi, jejich zvuk se rozléhá, jsou slyšet i do spodní části dimenze, kde jsou natěsnáni na sobě černí mágové. Před slovy Otce a jejich zvukem se mágové ještě více semkli dohromady. Nechtějí být dětmi Božími.

    Slova Otce říkají, že není rozdíl mezi ženami a muži, bohatými a chudými, vzdělanými či prostými, chytrými či hloupými, živly či kameny, minerály, rostlinami nebo zvířaty. Děti jsme všichni, všechno jedno jest.

    Prosili jsme, aby nás přijal do Své náruče, aby byly osvíceny Duchem Svatým všechny bytosti, aby vnímaly Jeho přítomnost a slova jako pohlazení, že jsme Jeho dětmi.

    Na planetě se vše projasnilo, jako by vše obživlo Boží přítomností a Jeho energií, planeta se rozjasnila a všechny částečky splynuly v jediné Světlo.

    Všechno je součástí Otce na nebesích, nikde není problém, bytosti jsou tam, kde zvolily, že budou napravovat nebo již napravují, co pokazily. Je na nich, zda se cítí být dětmi Božími nebo ne. Otec nikoho nenutí.

    Když jsme vyslovili, že jsme dětmi Božími a všechno jedno jest, došlo k projasnění 4. dimenze. A při myšlenkách mágů ve spodních vrstvách, že nejsou dětmi Božími, došlo k pohybu. Tyto bytosti o své svobodné vůli a svým rozhodnutím odpadly od Otce, a už nejsou součástí ani čtvrté dimenze. Dvě vrstvy černých těl i se zbytky rozkládajících se pod nimi, zmizely.

    Temné vrstvy už nejsou, nemáme pátrat, kam se mágové poděli, a co se stalo. Už není vidět ani mezipásmo, děj jeho odstranění probíhal současně. Všechny temné bytosti z mezipásma a dvou vrstev mágů byly vyškrtnuty z ákášických záznamů planety.

    Slova Otce „Všichni jste mými dětmi a jedno jste“ jsou dalším energetickým nápisem nad planetou. Jeho slova propojila energii motta „Cesta k Bohu je láska a láska je cesta k Bohu“ s planetou Bílý Kužel a naplnila celý prostor mezi nimi.

    Toto je ta pravá Cesta k Otci, Cesta Svatého Grálu, Cesta na Bílý Kužel do Království nebeského v Duchovním Slunci. Cesta skrze Ježíše Krista „Já jsem ta Cesta, Pravda i Život“, s Milostí Boží „Proste a bude vám dáno“, při respektování Božích zákonů a Boží vůle „Děj se vůle Boží“, s láskou v srdci „Cesta k Bohu je láska a láska je cesta k Bohu“, a při odezvě a lásce s veškerým Milosrdenstvím Otce „Všichni jste mými dětmi a jedno jste“. 

    Toto vše máme ve svých srdcích, máme ve svých srdcích Svatý Grál, a jsme prolnuti těmito energetickými nápisy, jejich láskyplnou energií a láskou k Otci. Protože my jdeme touto Cestou, a také ji ukazujeme druhým. My jsme tou Cestou, a to je naším posláním.

    Přejeme každé bytosti, aby byla šťastná!

 

Planeta Gaia pod ochranou Boží

 

    Datum 4.12.2017

 

 

Nový věk lidstva

    Při naší dlouholeté práci jsme zrychleně pracovali na očistě planety od éry olympských bohů přes války v různých časových dobách až do současnosti. Celou historií planety vládlo násilí.

    Strom života násilí je velký, uprostřed jako páteř je kovová výztuž. Přede mnou se vztyčil obrovitý muž s pantokem v ruce, že mne jde zabít. Byl to představitel násilí.

    Magický strom násilí byl nejdříve odseknut Meči Spravedlnosti Ježíše Krista a Marie Magdaleny za pomoci světelných mečů Avatarů od stromu života planety, a s výztuží, podhoubím a semeny násilí byl vyvrácen a pak eliminován Bleskem Božím současně s představitelem násilí. Ti agresoři a mágové, kteří byli ke stromu násilí připoutáni, byli s ním eliminováni. Jejich magické stromy života byly černé a ohořelé po zásahu Bleskem Božím, a černé stromy byly vidět i u těch násilníků, kterým se navrátilo jejich vlastní násilí.

    Jediné, co byli schopni někteří mágové či klerici ve třetí dimenzi vyslovit, bylo: „Ježíšku na křížku, spas mě!“

    Vyslovila jsem, že Ježíš Kristus nikoho nespasí, že se každý musí spasit sám, že církev o spasení Ježíšem lhala, a ponese za to následky jako každý klerik, který tyto lži šířil.

     Zazněly slova písní „Ktož sú boží bojovníci“ a „Kde domov můj“. Jsou to Písně lásky a obě pomáhaly lidem v nejtěžších chvílích našeho národa.

     Ve třetí dimenzi chtějí zarputilí mágové, agresoři i klerici zůstat s tím, že ji nikdy neopustí. Vznikl chaos, někteří se snažili ze třetí dimenze uniknout. O prosbě za odpuštění nemohlo být z jejich strany ani řeči, ani myšlenky.

    Skrze pootevřená vrata však nemohl nikdo uniknout. Vše bylo kontrolováno ze Světla. Kdo bude odveden, tak jen dle Božího rozhodnutí.

    A těch nebylo mnoho. Ti, co klečeli, těm bylo pomoženo, a skrze prstenec Světla byli pozdviženi na dno 4. dimenze. V těchto místech se dusili, nejsou zvyklí na tuto energii, je to podobné, jako by stoupali na vysokou horu, kde je stále řidší a řidší vzduch. Odevzdali jsme je Otci, aby bylo učiněno, co je zapotřebí.

    Pod čtvrtou dimenzí a nad třetí dimenzí byl vytvořen úzký prostor jako mezipásmo, a do tohoto prostoru byly pozdviženy ty bytosti ze třetí dimenze, které nevěděly, co mají činit. Mnoho z těchto bytostí se utíkalo schovat do svých třináctých komnat.

    Obraz ukázal, že jsem jako poslední svým pohledem přehlédla celou třetí dimenzi, zda je vše tak, jak má být. Nikdo se nepřidal k výzvě, že bytosti ještě mohou prosit Otce o pomoc. Mlčky jsem vše přehlédla, a odcházela s klidem, že je vše tak, jak má být, jak bytosti o své svobodné vůli o sobě rozhodly.

    Po kontrole, zda bylo učiněno vše, co Otec dovolil, jsme vedli prosby za naše pozdvižení ke Světlu, za bytosti, které splnily svůj úkol.

    Pancéřovaná vrata se pomalu zavírala, a jako poslední útok proti mně byla některým z násilníků vržena kovová šipka. Byl to poslední útok a byl tečkou za hodně dlouhou větou v ákášických záznamech v soupisu útoků proti bytostem ze Světla.

    Vrata se s rachotem a vrzáním zavřela. Děsivý zvuk byl slyšet po celé planetě. Ti násilníci, kteří chtěli zůstat ve třetí dimenzi, si oddechli, že už konečně budou mít klid.

    Vrata byla zavřena, a tím byla uzavřena celá třetí dimenze dne 9. 11. 2017 v 17 hodin 21 minut. 9. 11. 2017 je 30 = 3, za magii, za mafii, za církev. Čas 17. 21 hodin je 11 = 2, za mužský a ženský princip mágů.

    Nejdříve bylo ve třetí dimenzi ticho, a pak, když jim začalo docházet, co se dělo, že jsou uzavřeni, že není nikde návratu, začali mít někteří strach, a začali bušit na vrata.

     A Helenka povstala jako Pastýř pastýřů, jako Strážce vesmíru a Nejvyšší agregor planety, a vší silou udeřila berlí o zem.

     Bytosti ze Světla držely dveře z druhé strany, protože nátlak mágů byl silný.

    Vrata po chvíli zmizela, místo je neprodyšně uzavřeno tak, že není vidět, že tam kdy vrata byla. Světlo ve třetí dimenzi není, je tam tma.

    Otec tam ponechal všechny násilníky dle jejich svobodné vůle a rozhodnutí. Nechtěli Světlo, a teď, když tam není, mágové se začali hádat mezi sebou, kdo co zavinil.

    Ve třetí dimenzi je velká cedule s černým nápisem: „Pohřbeni ve svém!“ Ve třetí dimenzi se zlo zničí samo.

      Prstenec Světla dříve mezi čtvrtou a třetí dimenzí se zmenšil, ale zůstal. Mezipásmo je temné, je širší než prstenec Světla. Světlo je nad bytostmi v mezipásmu jako pomoc Boží pro ně. Jsou posilovány láskou a záleží jen na nich, co se s nimi bude dít, zda postoupí do 4. dimenze, nebo možná dojde k jejich eliminaci.

    V mezipásmu se jim navrací všechny jejich myšlenky na útoky či skutky proti vesmírným zákonům a lásce. Myšlenky míhají prostorem, a odrážejí se od stěn meziprostoru, a létají sem tam jako blesky rozvětvené i kulové.

     V mezipásmu jsou poučeni o vesmírných zákonech ze Světla.

     Prosba, aby všechna ta alotria, magická tvorba, útoky a násilí, vše, co všichni ve třetí dimenzi vytvořili proti lásce, bytostem, životu a planetě, byla vyškrtnuta z ákášických záznamů planety a eliminována, protože aktéři zůstali ve třetí dimenzi. I oni aby byli s veškerým vyprodukovaným zlem vyškrtnuti z ákášických záznamů všude, kde je to potřeba.

      Vše, co se dělo okolo třetí dimenze, viděly všechny bytosti ve čtvrté dimenzi. Mají o čem přemýšlet, vše se týká i jich.

      Spatřili jsme Indiána kouřit dýmku míru. Otec byl přítomen. Indián je inkarnace Helenky ve hmotě, protože se její část narodila jako Indián v Utahu, který teď může být ve věku tak sedmi let.

    Od počátku vstupu Ježíše Krista na tuto planetu bylo úkolem dosáhnout a nastolit trvalý mír. Dnes, 9. 11. 2017, má malý Indián narozeniny. Předali jsme mu požehnání s láskou a přáním, aby se podařilo na planetě tento vytoužený mír nastolit co nejdříve. Část Helenky musela přijít do hmoty velmi rychle po jejím odchodu ze hmoty v roce 2009, aby časově vše stihla, když bude mít Amerika velké problémy, aby ona byla ve věku, kdy ji budou moci zvolit prezidentem USA, jak je předurčeno Otcem.

     Dne 9. 11. 2017 přesně ve 20 hodin 51 minut zazněl gong ze Světla. Skončil starý věk a nastal Nový věk lidstva.

    Do gongu udeřil Strážce vesmíru. Zvuk gongu je slyšet po celé planetě. Slyší ho všichni ve všech dimenzích, prostorech i časech. Všichni slyší, že skončil starý věk a nastává Nový věk lidstva.

     Vyslovili jsme k Otci prosby, aby lidstvo bylo vedeno Božím Světlem po Cestě pravdy a lásky do Zlatého věku lidstva. Aby touto etapou Nového věku prošlo lidstvo s pomocí Boží a bytostí ze Světla, které nás chránily a provázely po celou dobu starého věku. Poděkování jsme vyslovili všem ze Světla, Otci, Matce, Helence, Jitřnímu Andělovi, Matce planety, Ježíši Kristu a Marii Magdaleně, všem našim přátelům ze světa Acilutu, Beriji, Jeciry i ve světě Asia. Poděkovala jsem všem Avatarům a ochráncům živlů, všem členům skupiny Bílý Kužel. Všem jsme požehnali, a planetu s Matkou planety i s námi jsme odevzdali do náruče Boží s prosbou k Otci, aby bylo planetě a životu na ní požehnáno.

     Helenka překročila pomyslné rozhraní mezi starým a Novým věkem, a když oběma nohama stála v Novém věku, na důkaz jeho počátku udeřila pastýřskou berlou do země.

     Matka planety si oddechla. Září celý její strom. Otec stál mezi námi, a pak vstoupil do stromu života planety. Vstoupil do nás všech a do všech bytostí na celé planetě.

     Planeta byla pozdvižena do jemnějších energií. Probíhá velká slavnost na celé planetě, andělé hrají na své nástroje Píseň lásky.

     Při našich modlitbách byla Matka planety ráda, že jsme vyslovili i její modlitbu.

     Posvátnou mantru „Óhm“ zpíval s námi Otec i Helenka, jejich hlas zněl nejdéle.

      Duchovní obrázek Splynutí živlů pokrýval celou planetu. A my na vyzvání Otce: „Pojďte!“ jsme byli pozdviženi na vyšší duchovní úroveň. Každý z ochránců živlů zaléval své kvítečko Živou vodou.

    Mír a láska se všemi!

    Datum 9. 11. 2017

 

 

Leonardo da Vinci – „Salvatore Mundi“

    Obraz malíře Leonarda da Vinciho „Salvatore Mundi“ – „Ježíš Kristus“ byl na aukci v New Yorku prodán za největší sumu, která kdy byla za Leonardův, a dá se říci, za jakýkoliv obraz vydražena.

    V překladu na Wikipedii zní: „Salvatore Mundi“ - Spasitel světa. Obraz ukazuje Krista v renesančních šatech, který dává požehnání se zdviženou pravou rukou a zkříženými prsty, přičemž drží levou rukou křišťálovou kouli.“

    Zkontrolovali jsme pravost originálu, a zda je opravdu autorem malíř Leonardo da Vinci.. Při malbě obrazu kolem malíře poletovala bílá holubice Ducha Svatého. Leonarda vedl při práci na obraze sám Ježíš Kristus jako Duch Svatý, aby ztvárnil pravdivou podobu Ježíše.

    Koule, kterou Ježíš drží v rukou, není křišťálová koule, jak se snaží mágové podsouvat magickou podstatu Ježíše. Je to duchovní planeta z doby, kdy jedinou pevninou na jejím povrchu byla Pangea. Jinak byly na planetě jen vody oceánu.

    Byla to doba, kdy Ježíš přišel na planetu, aby ji chránil, což symbolizují pozdvižené prsty pravé ruky, jako by přísahal věrnost Otci na nebesích s tím, že bude vždy ochraňovat naši planetu. Současně jde o požehnání celé planetě a životu na ní, který už na planetě byl. Po roztržení kontinentu Pangea vznikly z jeho částí světadíly tak, jak je známe dnes. Černé pozadí obrazu za Ježíšem znázorňuje prostor vesmíru.

    Pozdvižené prsty také symbolizují upozornění či varování těm, kteří chtěli planetu zničit, že je pod nejvyšší ochranou Otce na nebesích. Koule jako planeta obsahuje též veškeré vědění, které tato planeta poskytuje, a tím je veškeré vědění obsaženo v Ježíši – „Já jsem ta Cesta, Pravda i Život!“ To je duchovní poselství obrazu „Salvatore Mundi“.

    Tvář z obrazu v mnohém připomíná tvář z obrazu Mony Lisy. Domněnka, že někdo stál Leonardovi modelem při kresbě Mony Lisy, není pravdivá. Mona Lisa je ženský princip a Salvatore Mundi - Spasitel světa je mužský princip. Obrazy patří k sobě jako Ježíš Kristus a Marie Magdalena, jako bylo malířem sděleno též v obraze „Večeře páně".

    Bytosti by měly vnímat podobu Ježíše jako pravdivou. Mnoho závistivců však kritizuje, že má prsty zkřížené, že je to obraz církevní, že drží v ruce křišťálovou kouli… Existují kopie obrazu od jiných malířů, kteří na horní část koule namalovali církevní kříž. To si hodně rychle církev pospíšila k pokroucení pravdy.

    Prosili jsme o ochranu originálu obrazu před krádeží, zničením i poškozením. Požehnali jsme zájemcům o jeho zhlédnutí, aby srdcem vnímali pravou podobu Ježíše a jeho poslání na planetě. Poděkování jsme vyslovili Leonardu da Vincimu.

 

           

           Marie Magdalena                                      Ježíš Kristus

 

Datum 20.11.2017

 

 

Modlitba Matky planety

    Matka planety při vedení proseb vyslovila: „Na počátku bylo Světlo, a to Světlo bylo u Boha, a to Světlo je vším.“

    Bytosti kolem ní se ptaly, zda i ony jsou tím Světlem. Matka jim to s úsměvem potvrdila a všechny ty „malé“ konejší, že jsou všechny tím Světlem.

    Matka planety stojí na planetě ve své kráse a vznešenosti. V obou dlaních drží Mísu hojnosti a lásky, do které proudí od Otce z Duchovního Slunce čiré Světlo, prostupuje Matkou planety a skrze ni do celého stromu života planety. V kořenech Světlo vyplňuje všechna místa po černotě, a z těchto míst tryská čisté Světlo. Planeta září.

    I my jsme splynuli s Matkou planety, cítíme se bezpečně a ještě cítíme ochranu Boží. Ukázal se krásný obraz naší sounáležitosti – amazonský prales s krásami jeho barevného života, ptáci, vodopády, pohled na obyčejnou hlínu, louky, stepi, rozkvetlé stromy, malý Ohýnek života, u kterého si bytosti ohřívaly své ruce, jemný vánek ve vlasech, lán plný zlatavého obilí… Matka planety vyslovila: „A to jsem všechno já.“ Ona je život.

    Planeta je zářivé Světlo, lehkost bytí a láska.

    Slečna D. K. ukázala nový duchovní obrázek „Matka planety a její strom života“. Jedním slovem nádhera.

    Před časem nám byl ukázán obrázek „Splynutí živlů“, jak je rozprostřen po celé planetě a my jsme na něj vstoupili. Obrázek Matky planety a jejího stromu života vyplňuje stromy života nás všech, a my jsme v obraze, jsme v Matce planety, jsme v její energii. Je to Matka planety, je to planeta, jsme to my, a všechno jedno jest. Všude kolem sebe vidíme tyto prolínající se energie.

    Poděkování Otci, že ho mohla nakreslit, že nám mohla přiblížit energie Matky planety. Sama Matka planety byla u slečny D. K. a vedla ji svojí láskou.

    Prosba k Otci o požehnání obrazu a jeho ochranu. Energie Matky planety je ještě nad energiemi Ježíše Krista a Marie Magdaleny, nad energiemi Mony Lisy a Salvatore Mundi, jako by je objímala, a s nimi prostoupila celou planetu.

    Předali jsme duchovní obraz s požehnáním Božím Matce planety, aby se stal součástí její stromu života, a tím i stromu života planety. Je součástí i nás, protože jsme dětmi Božími a vše jedno jest.

    Světle modrý květ lásky v dolní pravé části je symbol Marie Magdaleny, která pracuje ve hmotě, a světle zelenkavý květ lásky v horní levé části je symbol Ježíše Krista, který pracuje a nás vede z duchovních světů. Obraz energie Matky planety je uprostřed obrazů Mony Lisy na levé straně a Salvatore Mundi na straně pravé. Světle zelenkavý květ se přiklání k Marii Magdaleně, světle modrý květ se přiklání k Ježíši Kristu.

     Mír a láska se všemi!

 

                             

                               Matka planety a její strom života

 

      S láskou Hana Dušková

      Datum 5.11.2017

 

 

Halloween

    V jednom malém městě v jedné škole v páté třídě je den, kdy se děti těší na Halloween, anglosaský lidový svátek, který nepatří do našich tradic. Všechny si pomalují obličej strašidelnými maskami, oblečou si strašidelné kostýmy čarodějnic a kostlivců, a těší se, že se ten den nebudou učit.

     V této třídě je ale jedna dívka jiná. Místo strašidelného kostýmu si na ten den do třídy vzala roztomilý overal jednorožce. Mnoho dětí ze třídy bylo z oblečku nadšeno a trochu jí i závidělo, protože se všichni ostatní převlékli za strašidla. Spolužáci byli převlečeni za kostlivce, nebo celí v černém kostýmu, kolem očí černou barvu a podobně. Byli tam i takoví, kteří se ohradili proti dívce s tím, že její oblek není strašidelný, a že to přece není maska na Halloween, ale na karneval. Všemu pak dala „korunu“ paní učitelka, když dětem vyprávěla o významu Halloweenu. Jedna z jejích vět byla, že nikdo neví, jak vypadá podsvětí, nikdo tam nebyl. 

     A teď si představte ten pohled na třídu, kdy jsou všechny děti převlečeny za temná strašidla, a jen jedno z nich je v tyrkysovém kostýmu jednorožce, a to dítě ví o podsvětí vše, včetně toho, že pomáhalo podsvětí uzavřít. Tento sebevědomý malý jednorožec, tato velká duchovní bytost, která ve svém věku pracuje na náročných duchovních úkolech týkající se celé naší planety ve skupině Bílý Kužel, skoro nedokáže zadržet smích při výkladu paní učitelky, která ani netuší, koho ve třídě má.

     Mnohdy si nejen děti, ale i dospělí neuvědomují, jaké masky si na sebe dobrovolně nasazují, a s jakými nebezpečnými silami si zahrávají.

     Proto neustále prosíme, aby bytostem byly masky sejmuty všude tam, kde Otec dovolí. A nechť jsou bytosti osvíceny Duchem Svatým, aby rozpoznaly pravou tvář svých politiků, svých nadřízených, svých „idolů“, i bytostí kolem sebe.

 

Datum 5.11.2017

 

 

Duchovní svět a fyzika

    Dotaz čtenáře:

    „V Kabale jsou popisovány čtyři světy: Acilut, svět emanací, Berija, svět stvoření, Jecira, svět utváření, Asia, svět projevení.  Akademik S. po 20ti letem úsilí vytvořil soustavu diferenciálních rovnic, které popisují sjednocení všech fyzikálních polí. Z řešení těchto rovnic vyplývá, že kromě našeho hmotného světa, kde se hmota nachází ve stavu plynném, kapalném, pevném a jako plazma, existují ještě další tři jemnohmotné úrovně. Jedná se o oblast fyzikálního vakua, kde se hmota nachází v latentním neprojeveném stavu, dále oblast prvotních torzních polí, což lze chápat jako pole vědomí nebo jako informační pole, a oblast absolutního „nic“. Napadlo mě, zda absolutní nic není totožné se světem Acilut, prvotní torzní pole se světem Berija, fyzikální vakuum se světem Jecira a náš projevený svět se světem Asia. Můžete mi prosím, uvedené domněnky potvrdit nebo vyvrátit?“

    Odpověď:

   „Naše duchovní vnímání čtyř světů se nedá vyjádřit žádnými fyzikálními zákony ani bádáním, či zaškatulkováním do matematických či fyzikálních rovnic, a už vůbec ne do fyzikálního vakua. Fyzika jako taková se svými zákony se vztahuje jen na svět hmotný, v duchovních světech žádné fyzikální zákony neplatí ani nefungují. To jen vědci se snaží duchovním zákonům (navíc je mnohdy ani neznají) porozumět vyjádřením známých vzorců a fyzikálních rovnic, a vměstnat duchovní rozměr do něčeho, co se dá spočítat nebo zvážit.“

    Duchovní obrazy slečny D. k dotazu čtenáře:

  „Myšlenky ruského vědce vedou směrem doprava ze světa Asia. Ve srovnání s naším pojetím Učení pravdy a lásky jsou miniaturní, scvrklé. Myšlenky jsou tmavě modré, jsou postranní.

    Do Učení pravdy a lásky se vejde celý vesmír, velký rozsah myšlenek, nic nekončící. Fyzika je vše scvrklé do malé pravdy. Když někdo něco přidá, je třeba něco uvolnit, je to malý prostor. Pro fyziku je těžké se rozpínat, je omezená. V Učení pravdy a lásky není konec. 

    Učení pravdy a lásky je v odstínech žluté, podobné barvě duchovního obrazu Svatého Grálu. Albert Einstein se snažil do Učení pravdy a lásky přidat modrou barvu, což se mu podařilo. Ale dnešní fyzika je ohraničená církevní fialovou a zneužitou duchovní barvou, uprostřed tmavě modrá až skoro černá, a vevnitř tmavé fleky. Slovo ohraničená je v tomto případě třeba zdůraznit.“

    Slova, která vyslovila Helena Šeblová v duchovních světech:

  „Fyzika není příkladem dokonalosti, je potřeba ji pochopit, ale na duchovních principech, které fyziku jako takovou neobsahují.“ 

 

    S láskou Hana Dušková

    Datum 22.10.2017

 

 

Zastřelený jelen a mrtvý myslivec - vybití karem

    V pátek ráno jsem viděla ve své blízkosti světlého ducha. Běžně jsem ho vyprosila. Nevěděla jsem, o koho jde.  Na kapotě mého auta byly položené asi dvě krátké větvičky smrku. Když myslivci zabijí kořist, jako trofej ji značkují větvičkou z lesa.

  Zpráva z internetu: „Mrtvého sedmašedesátiletého myslivce nalezli 25.9.2017 vedle zastřeleného jelena záchranáři v oblasti Králického Sněžníku.“

    Ve vizi jsem viděla muže, jeho hruď a břicho byly proděravělé samými kulkami. Krev nikde, jen černé díry. Je to ten myslivec, co skolil jelena. Co kdy v lese zastřelil, tak se mu všechny kulky navrátily. Poslední rána byla na jelena, a to se mu stalo osudným podle zákonů zpětného působení.

    Jelen věděl, že na něho myslivec míří puškou, vysílal mu stále lásku a čekal, zda projeví alespoň kousíček soucitu se zvířetem. Neprojevil, vystřelil a karma se okamžitě naplnila. Poslední rána se vrátila myslivci přímo do srdce, jelen byl střelen také do srdce. Jelen věděl, že toto je jeho hlavní úkol.

  Vedli jsme prosby za všechna zvířata, aby byla odvedena do patřičných dimenzí a vývojových řad, léčena a posílena naší láskou. Jelen, laň, kolouši a srnky byli odvedeni do Světla jako paralelní bytosti Helenky a mé. Jelen stál mezi námi. Změnil se v bílého jelena, v posvátné zvíře ze Světla. Měl v sobě mnoho kulek, byly vyjmuty a rány mu byly léčeny. Důstojně odkráčel do Světla. Helence jsme poděkovali a vyslali lásku.

 

    Hana Dušková

    Datum 22.10.2017

 

 

Čtvrtý energetický nápis nad naší planetou

    Ježíš Kristus vyslovil: „Já jsem ta Cesta, Pravda i Život!“

    Tato slova nám potvrdil sám Ježíš Kristus ve své kráse a majestátu.

  Tento nápis má být umístěn nad planetou jako první, pod nápisem: „Proste, a bude vám dáno!“

   Otec vyslovil: „Staniž se!“, když Marie Magdalena vyslovila prosbu, aby byla slova Ježíše umístěna nad planetou na správném místě. 

   Při pohledu z planety je nejblíže nápis: Ježíš Kristus: „Já jsem ta Cesta, Pravda i Život!“, druhý je nápis: „Proste, a bude vám dáno!“, třetí je nápis: „Děj se vůle Boží!“, a  nad všemi nápisy září motto: „Cesta k Bohu je láska a láska je cesta k Bohu.“

 

Datum 22.10.2017

 

 

Očista planety jako historicky významný posun k jejímu duchovnímu postupu ke Světlu.

    Patrně jako odezva na vyjádření a výzvu současného papeže k věřícím na Svatopetrském náměstí ve Vatikánu ohledně Ježíše Krista, zveřejněných na videu na stránkách na internetu, nám byly ze Světla ukázány následující obrazy a děje.

    Byl nám ukázán obraz naší planety. Kolem kořenů stromů života planety, Matky planety, Marie Magdaleny i Ježíše Krista byly omotány církevní růžence. Proto doposud nebyla eliminována svíce života církve tak, jako byly již eliminovány magické svíce života magie a mafie. Události se měly projevit, a my pracovat na očistě planety z páté dimenze, kam již magický vliv církve nemůže proniknout.

     Světelnými meči Strážce vesmíru a Ježíše Krista v jedné osobě a Marie Magdaleny byly růžence odseknuty od stromu života planety a všech stromů života, kde to bylo potřeba a dovoleno. Ze Světla byly zajištěny všechny kuličky růženců, aby se nerozkutálely a nezapadly v planetě. Pomáhala Matka planety a Jitřní Anděl.

     Kříž v planetě byl vytvořen z růžence a byl zakotven ve všech čtyřech živlech a světových stranách. Středem kříže procházela svíce života církve, která byla ještě nedávno zakotvena v podsvětí, které je v současné době již uzavřeno. Její spodní konec není ani v první ani ve druhé dimenzi, které jsou již též uzavřeny. Svíce je jako useknuta a dotýká se dna třetí dimenze. Není zakořeněna.

    Svíce života církve měla v horní části zbytek doutnajícího knotu, který byl uhašen Ohněm života. Svíce s jejím magickým stromem byla eliminována Bleskem Božím ve čtvrté a třetí dimenzi, kterými procházela.

    Magické stromy růženců byly vyvráceny a eliminovány s černými kříži, se lží, kterou šířili klerici, překroucenou pravdou, magickým vlivem církve a vším, čím církev ovlivňovala a magicky působila na planetě.

     V planetě zůstal otisk kříže, který byl též eliminován.

    Vše, co bylo v té chvíli eliminováno, bylo 4x a 4x vyškrtnuto z ákášických záznamů planety a čtyř živlů.

    Po eliminaci kříže něco na planetě prasklo. Kříž byl eliminován uprostřed planety, prasknutí se ozvalo po obvodu planety. Planeta byla sevřena v poutech, které byly kolem rovníku v podobě církevních stuh. Stuhami se spojovaly sňatky v církevních obřadech, ty byly bílé, fialové stuhy byly kardinálské, rudé stuhy symbolizovaly krvavé skutky církve, papežské stuhy byly zlaté, byly tam i stuhy smuteční z černého krajkoví.

    Při této náročné chvíli nás přišli posílit Matka planety, Strážce vesmíru a Nejvyšší ochránce planety Ježíš Kristus, Marie Magdalena, ochránci živlů a planety a Avataři.

     S pomocí Strážce vesmíru, Matky planety a Avatarů byly všechny pouta, škrtidla a stuhy přeťaty a odseknuty Meči Spravedlnosti Ježíše Krista a Marie Magdaleny od planety a stromu života planety, a eliminovány Ohněm života.

    Církevní stuhy byly nejen po obvodu, ale i uvnitř planety, a v ní vytvářely magické osmičky jako symboly magického vlivu církve na vývoj planety, který neměl nikdy skončit, měl působit do nekonečna.

    I zde byly magické symboly eliminovány s magickým působením církve Bleskem Božím. A planeta – v planetě, na planetě i nad planetou -  byla očištěna Sluncem Spravedlnosti a Ohněm života.

    Celá planeta se všemi obyvateli ve všech dimenzích byla prozářena Boží i naší láskou. Vyslovili jsme prosbu, aby se planeta ubírala jen správným směrem vývoje pod vedením Nejvyššího ochránce planety Ježíše Krista a Marie Magdaleny ke Světlu, po Cestě pravdy a lásky, po Cestě Svatého Grálu přímo k Otci na nebesích. Prosili jsme, aby srdce planety, Matky planety, Nejvyššího agregora Ježíše Krista a Marie Magdaleny byla prozářená láskou Boží, aby tyto láskyplné bytosti byly posíleny a prozářeny láskou, aby vedly planetu správným směrem vývoje ke Světlu.

    Prosili jsme, aby magický vliv pout a škrtidel kolem planety a vliv církve byl vyškrtnutý z vývoje planety v minulosti, v současnosti i do budoucnosti, kdyby se někdo pokusil vývoj planety opět zbrzdit působením církve či jinými magickými vlivy.

   Obyvatelé živlových říší a vývojových řad spolupracovali na očistě a toužili pomoci a být u tohoto dění. Celá planeta byla pod ochranou Boží a našich přátel ze Světla.

    Při vedení proseb Marií Magdalenou zazněl zvuk gongu, když se eliminovaly magické osmičky v planetě. Zvuk gongu rezonoval celou planetou. Druhý úder gongu se ozval při závěru proseb, když se začala planeta po eliminaci magické tvorby čistit Sluncem Spravedlnosti a Ohněm života.

   Při dokončení očisty se ozval třetí úder gongu a s jeho zvukem se odlehčená planeta povznesla kousek vzhůru. Z Duchovního Slunce se k ní přibližoval proud Světla a lásky, a ten doslova „nasál“ planetu do své zářivé energie a celou ji prostoupil.

    Do gongu ve Světle třikrát udeřil Strážce vesmíru.

    1. gong ohlašoval konec církve – eliminace svíce, magických osmiček a pout, růženců, kříže, magických stromů, církevního vlivu a působnosti církve a kleriků…, to vše gong ukončil. Zvuk gongu slyšeli všichni klerici na celé planetě, i obyvatelé planety, aby klerici nemohli opět lhát a kamuflovat, kdyby gong slyšeli jen oni.

   2. gong zazněl na důkaz toho, že je planeta zbavena a očištěna od církevního vlivu.

   3. gong zazněl na důkaz, že planeta a její další vývoj je pod přímou ochranou a vedením Otce na nebesích. Už s ní ani s jejími obyvateli nemůže nikdo manipulovat, ani uplatňovat při vývoji planety jakýkoliv nežádoucí vliv.

    Tyto důležité události se odehrály v duchovním světě, a časem z tohoto světa se vše projeví ve světě energetickém a hmotném.

     Ukázal se obraz klerika. Na hlavě měl černý čtyřhranný čepec s bambulí na vrcholu. Je to představitel církve, který „hlídá“ boží světlo církve. Je to však umělé světlo, které církev a klerici vydávají za Boží Světlo. Klerik stojí v místě Vatikánu, a jeho „prostý“ šat ukazuje na faleš církve, která se navenek tvářila a tváří, že je chudá a má na mysli jen blaho svých oveček, ale opak byl a je pravdou. Je to symbol falše a ne majetku církve, jinak by tam stál papež ve zlatě. Symbol byl eliminován.

    Při poděkování Otci a všem ze Světla se snášely na planetu Milosti Boží jako kvítka z duchovního obrazu „Splynutí živlů“ uprostřed s Otcem na nebesích. Planeta je tvořena čtyřmi srdci - planety, Matky planety, Ježíše Krista a Marie Magdaleny -  prolnutými v jedno srdce lásky a vytvářející most lásky.

    S láskou jsme odevzdali planetu do Boží ochrany.

    Ježíš Kristus ve své kráse a zářivé energii vyslovil:  „Já jsem ta Cesta, Pravda i Život!“

    Otec vyslovil: „Staniž se!“, když Marie Magdalena vyslovila prosbu, aby byla slova Ježíše umístěna nad planetou na správném místě.Jsou umístěna těsně nad planetou pod nápisem: „Proste, a bude vám dáno!“

 

                                                   

                                              Splynutí živlů

 

 

Datum 7.8.2017

 

 

 

Příklad léčení bytosti

     Slečna N. se rozešla s přítelem. Velmi ji zranil. Viděla jsem hrot v její duši velký asi 20 centimetrů. Převážná část byla od přítele, něco se jí vrátilo z jejích vlastních karem. Trn narostl do velkých rozměrů. Ve hmotě byla rozervaná žalem a bolestí. Po telefonu jsme vedly krátké prosby, ulevilo se jí, v sobotu jsme v prosbách pokračovaly společně s dalšími členy skupiny.

      Slečna D. viděla u slečny N. na jejím duchovním těle obraz červeného záchranného kříže. Červený kříž se vždy rozzáří, když jí připomíná její poslání pomáhat lidem, poskytovat jim „první pomoc“ duchovní i hmotnou. Studuje medicínu.

       Aura slečny N. je přirozeně fialová. Obraz nám ukázal, že sedí na posteli a pláče, uzavírá se do sebe, a aura se mění na růžovou. V případě, kdyby se začala více litovat a uzavírat do sebe, aura bude blednout do starorůžové až do matně bílé, což teď takto není, takže stav je dobrý. Jestliže vše správně pochopí a vyprosí, její myšlenky se utřídí a uspořádají, a z léčení odejde s aurou barvy mezi fialovou a růžovou.  

      V oblasti břicha je zapíchnutý velký trn, který je zašlý, ostrý, šedý, jakoby často používaný. Je od jejího přítele, často tento trn i v minulých životech používal v útocích proti bytostem, když je citově i hmotně zraňoval.

      Slečna A. vidí v levém boku slečny N. dráp jako symbol dravého útoku, je opět od přítele. Od přítele k ní vede tenká šňůra až k její páteři. Přítel je celý černý a přehlíží ji. Slečna A. vidí, že tato přítelova černá aura se nikdy nemůže na základě rovnosti spojit s fialovou, čistou duchovní barvou slečny N.

     Slečna  N. má nerozvolněné vazby z Egypta z dob faraóna Tutanchámona jako jeho manželka Anchesenpaaton k  Ajemu, (po faraónovi jeden z nejvýznamnějších mužů v Egyptě), který se po Tutanchámonově smrti stal faraónem.   Od slečny N. vede silný řetěz k Ajemu, ale je přetnutý, volně visí ve vzduchu. Na krku má černý řetízek s křížem a růžencem, je to velmi slabě vidět, karma je zralá na vyprošení. Před čelem slečny N. je černý kříž, také matný, spíš jako otisk. Souvisí se zabitím Tutanchámonovy přítelkyně, kterou uškrtila a s ní zemřelo i nenarozené dítě v jejím lůně. Kříž je magický vliv Ajeho, velekněze a Haremheba – vrchního velitele vojsk.

      Vazby slečna N. vyprosila, vliv byl stažen, dítě i domorodku odprosila, i Tutanchámona s pomocí Otce na nebesích. Rozvolnila vazby se všemi ostatními z paláce, vyprosila i ty bytosti, které byly upáleny při morové epidemii, aby se mor nešířil mezi obyvatele Egypta. Podepsala stvrzující úpis na jejich upálení, byl zjeven i kalamář a brko. Eliminovala podvod a léčku na domorodce. Byly pročištěny živly, říše i bytosti v nich.  

      Někde okolo břicha je v auře slečny N. žlutá kulička. Jsou to zadržené emoce. To, co se jeví slečně N. krásné, tak ostatním tak nepřipadá, nemůže se projevit, lidé by se jí vysmívali, že je „jiná“. Pomohlo by jí, kdyby si tuto krásu připustila duchovně. Žlutá kulička může symbolizovat také její žárlivost k nové milence od přítele. Slečna N. vše vyprosila, její láskou byl posílen Cit, Krása a Píseň lásky, vyslovila požehnání všem, kterým ublížila, a její pravý duch si uvědomil duchovní poslání a úkoly pro Světlo.  

      Slečna E. viděla, že bývalý přítel slečny N. v některém jejím životě trnem zabil její dítě. Slečna N. vše vyprosila, očistila se v Ohni života, své vejce života předala Otci k ochraně, duch byl očištěn a navrácen do hmotného těla.

    Po skončení proseb a vysvětlení slečně N. její Cesty ke Světlu a úkolu pomáhat druhým, který přijala v duchovních světech ve Světle, cítila, že z ní odpadly tři slupky jako z cibule. To bylo dobré znamení, že vše správně pochopila a vyprosila. Slupka za karmu z Egypta, slupka za vazby k církvi a slupka za vazby k příteli.

     Obraz slečny D. po léčení a vyprošení karem:  „Slečna N. je ještě lepší, než jsme čekali. Aura krásně zfialověla a prozářila se, N. se u Tebe jakoby vyspala, a když se vzbudila, aura byla taková, jako je u ní přirozené.“

    Duchovně se probudila. Blahopřeji jí.

 

    S láskou Hana Dušková

    19.4.2017

 

Vánoční memento Marie Magdaleny

    Středa 21.12.2016 - Dnes po velké očistě planety promluvila Marie Magdalena do celého Stvoření jasným a zvučným hlasem. Nikdo nemá právo ohrožovat bytosti a bránit jim vstoupit na Cestu pravdy a lásky a do Chrámu lásky. Každý, kdo tak činí a porušuje vesmírné zákony lásky, byl předán Otci na nebesích a Radě Nejvyšších. Tři nadpisy nad planetou jsou Poselství Boží pro celou planetu. Modlitby a posvátná mantra „ÓHM“ zněly tak zvučně a jasně, že v té chvíli se žádný klerik nezmohl ani vydechnout.

Vidím nad planetou se vznášet větu:

Proč se klerici a mágové tak bojí Marie Magdaleny?“.

 

S láskou Hana Dušková

 

 

 

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace