Symbol vánoc - vánoční stromek

Jmelí je považováno za symbol vánoc. Je to však parazitující rostlina na listnatých stromech. Tudíž parazité jsou symbolem vánoc. Důvodem bylo znehodnocení času Ježíšova narození. Trsy jmelí se kupují a donášejí do domácností přirozené a pozlacené i s jedovatými bílými bobulemi. Co bylo dovoleno jsme s parazity a jedovatou myšlenou o jmelí a vánocích eliminovali. Zárodky parazitujících rostlin byly staženy a eliminovány, rány na poškozených stromech byly čištěny a léčeny Světlem.

Symbolem vánoc by měla být láska, klid, mír a harmonie!

Jehličnaté stromky, které se řežou a prodávají jako vánoční stromky, s tím souhlasí. Jde o dovolený a potřebný průřez v lesních porostech, aby ostatní okolní stromy měly prostor pro správný růst. Přinesení vánočního stromku do domovů je dar od Otce na nebesích. Bytost stromu je přítomna v té části stromu, která je odřezána a přinesena domů. Posiluje obyvatele domácnosti svojí láskou. Oni se u ní a u vánočního stromku scházejí, zpívají koledy, dělají si radost dárky, je vánoční atmosféra … Tak přispívají bytosti z říše rostlin k láskyplné atmosféře mezi členy rodiny a na náměstích i pracovištích mezi spoluobčany.

Lidé se snaží být v těchto vánočních chvílích láskyplní tak, jako v celém čase Adventu. Poděkovali jsme všem těmto bytostem stromů s poděkováním Otci a prosbou, až nastane čas konce vánoc a ve hmotě budou stromky likvidovány, aby bytosti stromů byly odvedeny do těch dimenzí, kam patří. I toto je dar od Otce, jedna z Jeho Milostí. Jsme vděčni, že nám byl význam vánočních stromků objasněn.

Prosili jsme do celého Stvoření, aby nejen o vánocích a Adventu byli lidé k sobě láskyplní, aby byli láskyplní neustále, protože láska by měla být přirozeností každé bytosti tak, jako souznění a harmonie. Až to bude, tak zde bude planeta šťastných lidí.

S láskou

Hana Dušková

9.12.2013

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace