10. díl Poselství - "Hvězda Míru"

Milí čtenáři!
 
  Setkáváte se s dílem, které odbourává zkostnatělé myšlenky a vžité tradice, které ne vždy pocházejí ze Světla.
 Svoboda a volnost pravého ducha pochází na počátku jeho životních poutí v hmotných tělech vždy ze Světla. Prozřetelnost a Nejvyšší inteligence dává každé bytosti možnost volby mezi dobrem a zlem v každé vteřině jejího života. A je na ní, jakou cestu zvolí, zda ke Světlu nebo cestu zmaru, odkud pro mnohé bytosti již není návratu zpět ke Světlu pro jejich příliš přebujelé ego a násilí, které se stalo podstatou jejich života místo toho, aby se naplnily Světlem Boží lásky a vstoupily očištěny a plny lásky k Otci na nebesích do Království nebeského.
   Jak náročná je očista od magických záležitostí, které prostoupily a doposud prostupují každodenní život bytostí, a kromě zasvěcenců je skoro nikdo za špatné nepovažuje, ukazují všechny díly „Poselství“.
   Ze strany těch bytostí, které pracují pod ochranou Boží na očistě planety, neuvidíte žádné násilí, jen stálou touhu pomoci láskou tuto planetu očistit, eliminovat láskou zlo a přát každé bytosti, aby byla šťastná.
  Je však mnoho neočištěných bytostí, které touží po moci, a kterým vyhovuje, že mnohé bytosti na planetě neznají zákony lásky, a se kterými pod záštitou „dobra“ manipulují a ovládají jejich myšlení a cítění, a vnucují jim své „cesty“ různě přikrášlené a nebezpečné, které nevedou ke Světlu. Na těchto falešných cestách není zodpovědnost každé bytosti sama za sebe. Na Cestě pravdy a lásky tato zodpovědnost vůči sobě je prioritní.
   Každá bytost v pozemském životě volí směr svého vzdělání. Pro každou bytost by však mělo být základním a přirozeným vzděláním vzdělání duchovní. A všechny doposud zjevené knihy „Poselství“ jsou právě učebnicemi duchovního vzdělání platné pro každou bytost bez rozdílu pohlaví, společenského postavení, barvy pleti či náboženského vyznání. I pro ateisty.
Každé bytosti, do které Otec vdechl svoji Boží Jiskru, dal možnost se duchovně vzdělávat přijetím „Učení pravdy a lásky“, aby se každá bytost mohla po své očistě navrátit zpět do Jeho náruče. To, co prožíváme v jednotlivých životech, jsou jednak zkoušky ze Světla, a jednak nátlaky, léčky a poučení i útoky od těch neočištěných bytostí, které nám brání se k Otci navrátit, osvobodit se od jejich magické nadvlády, a brání nám se osvobodit i od karmických prohřešků.
    Přeji každé bytosti, aby dokázala rozpoznat Světlo od tmy, pravdu od lži, dobro od zla a pravou lásku od připoutanosti, a byla šťastná. Které bytosti se podaří dojít na své cestě očisty a poznání až do 10. dílu, té je otevřeno Království nebeské, a záleží na každé bytosti, zda do něho vstoupí na základě rovnosti energií a vibrací lásky.
 
S láskou
Hana Dušková
 
10. díl Poselství - "Hvězda Míru" je k dispozici ke stažení zde:
 
12.10.2016
 
 
Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace