„Kamenné desky“ - lži o Marii Magdaleně

 „To, co nám bylo ze Světla zjeveno, nám bralo dech.

    Š. (inkarnace matky Ježíše před dvěma tisíci lety) je v předvánočním čase nějak v klidu, protože ví, že církev nezahálí a dělá vše pro udržení a posílení jejího kultu matky. Klerici ve svých představách uvažují o vypuštění a zrušení svého učení o Ježíši, stažení všeho, co se týká jeho působení před dvěma tisíci lety. Chtějí vyzdvihnout ještě více kult matky s malým batolátkem v náručí, s malým neškodným Ježíškem. Je to vize tajemníka Vatikánu (inkarnačně apoštol Petr).

    Útoky jsou vedeny na Marii Magdalenu, na naše paralelní bytosti a další církvi a mágům nepohodlné bytosti.

    Slyšeli jsme příkaz: „Padněte na kolena!“ Příkaz pro ty bytosti, které nepřijaly kleriky a lži církve, které jdou Cestou pravdy Ježíše Krista a Marie Magdaleny. Pro vzpupné bytosti. Jedovatý hlas, rozkazy i ozvěny byly eliminovány.

    Uvědomila jsem si, že jako byl Jidáš nařčen a historicky se nařčení a lež, že byl zrádce, stále opakuje, to samé je o Marii Magdaleně, že byla prostitutka. Vnímala jsem, že někde jsou tyto lži vyryty na věky věků.

    Viděli jsme v archívu církve velké kamenné desky, do kterých byly hluboko vyryty nepravdy o Marii Magdaleně. Desky jsou uschovány v sejfu vatikánského archívu. Tyto lži a nepravdy jsou vyryty i do kamenného obelisku, do „morového sloupu“, který stojí na vatikánském náměstí. On tam nestojí, trčí tam jako vrchol kamenného sloupu, který má čtvercovou základnu v podsvětí a prochází všemi dimenzemi až do dimenze čtvrté. Do všech čtyř stěn jsou vyryty tyto lži, aby byly vidět ze čtyř světových stran. Sloup jako jedno chapadlo církve vyplňuje jednu třetinu každé dimenze.

     U jména Marie Magdaleny jsou slova jako „není hodna…, nežádoucí, kacířka…, ze Slovenska vykřikují „k….“. Bylo nám ukázáno, že hanlivá slova o Marii Magdaleně jsou vypálena až do jádra naší planety.

    Sloup byl i s nápisy eliminován Bleskem Božím přes všechny dimenze, prázdný prostor byl vyčištěn a naplněn Světlem, ve Vatikánu klerikům puká zem pod nohama.

     Byly eliminovány insignie moci církevní i magické, útočné a mučicí zbraně, kříže, monstrance…

     Kamenné desky ve Vatikánu pukly a padaly na zem jako kamenná suť. Kamenný obelisk i desky měly kamenné stromy. Semena lží byla všude vyoperována, místa byla naplněna Světlem.

    O Vánocích bude všem zjevena Marie Magdalena spolu s Ježíšem Kristem obyvatelům celé planety. Slavnostní okamžik bude na 1. svátek Vánoční – Hod Boží. Bude probíhat ve všech Chrámech lásky na planetě.

    Vyprosili jsme očistu přístupových cest, ochranu Chrámů, osvícení bytostí, aby tu nádheru uviděly duchovním zrakem a pocítily lásku Ježíše Krista a Marie Magdaleny a jejich Světlo ve svých srdcích.

    Z ákášických záznamů byla vyškrtnuta funkce papežů, protože žádné funkce, papežské stolce a církev tu nemají co pohledávat. „Tak jest!“, slyšeli jsme ze Světla.

     I lež, že Jidáš je zrádce, církev neustále podporovala, aby ublížila Ježíši, protože on ho měl rád, byl to jeho bratr. Klerici stále touto lží „krmí“ své ovečky, a dobře vědí, že to není pravda.

   Čtyři nohy církevního stolce se pod papežem rozjely na všechny strany, papež se otřásl, ztratil stabilitu, ale stále se ještě na stolci udržel. Kdo vědomě hlásá lži, byl předán Otci a Radě Nejvyšších. A klerici pravdu znají.

   Viděla jsem černý obal na CD nebo DVD. Klerici chtějí pošpinit magickým vlivem nahrávky z našeho setkání.

     I oni mají své CD, ale se lží, kterou rozšiřují.

    Tajemník láká věřící, že jim zjeví pravdu, vzbuzuje zájem, každý čeká, co se dozví. Veřejně jsou předány jen neškodné informace, ale podprahově informace o likvidaci Učení Ježíše a všech informací o Ježíši a jeho zásluhách, a vyzdvižení kultu matky s malým neškodným Ježíškem. A CD budou rozdávat jako vánoční dárek na nádvoří Vatikánu nebo prodávat za symbolickou cenu.

    Na okamžik jsem viděla před sebou černý válec přesně opracovaný o velikosti průměru prodávaných CD. Pak byl obraz překrytý matricí. Byl to dlouhý válec jako polotovar, ze kterého se vyrábí disky CD, a do kterých se pak ze základní matrice vytlačí zvuková stopa.

    Š. se narovnala a vyprsila ve své důležitosti, protože očekává, že její doba v církvi teprve nastane.

   Když jsme děkovali Helence, která byla s námi, a prosili o ochranu ze Světla, protože po tak náročných eliminacích vždy jsou velké útoky, přicházelo k Helence jako k Ježíši mnoho bytostí ze všech stran. Byly oděny v šedý režný šat, přicházely v pokoře a lásce, modlily se s námi. Stále jich přibývalo, a stále přicházejí z celé planety. Jsou to bytosti, které se církev snažila srazit na kolena. Poděkovali jsme jim za čistotu jejich duší, za jejich příkladné životy, ve kterých ukazovaly a ukazují druhým Cestu ke Světlu. Vyprosili jsme pro ně požehnání od Otce a odevzdali jsme je do Jeho ochrany. Přijaly naši lásku. Jsou to silní duchové, vyzrálí. Jdou za tím správným a pravým Pastýřem. Půjdou do Chrámu lásky.“

S láskou Hana Dušková

20.12.2016

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace