Nový symbol planety

Odpověď na otázku, proč se klerici a mágové bojí Marie Magdaleny.  

 

     V závěru roku 2016 nám byla ve skupině ukázána kytice klasů, lilie, pomněnky, vavřín a vlčí máky. V kytici klasů byla planeta, jako film probíhal život na planetě, klasy a planeta se spolu prolínaly, pak byly vidět další květy jako symboly Marie Magdaleny.

   Najednou stála před Marií Magdalenou Helenka (Ježíš Kristus) s plnou náručí klasů, které Marii Magdaleně předala. Objaly se s láskou. Kytici klasů Marie Magdalena přijala a uložila ji do svého srdce.

    Klasy se zlatým zrnem, až oči přecházely nad tou krásou, jsou novým symbolem planety Gaii.

    Marie Magdalena má rozevřenou náruč (paže od východu až na západ) a v ní je záplava nádherných klasů. Celá planeta je jedna velká kytice zlatavých zralých klasů, života, neboť každé zrno, každé jadérko v plodech z rajské Boží zahrady v sobě nese život.

    Toto je Dar od Otce na nebesích pro celou planetu, pro nás, pro každou bytost, pro život na planetě. Láskyplné vyzařování duhových energetických nápisů nad planetou se odráží v i těchto klasech. 

    Se svolením Božím Marie Magdalena poklekla před Otce s náručí klasů s prosbou, aby klasům, zrnu a životu požehnal. „Stalo se“, bylo Otcem vysloveno. V každém zrnu je Otec, On je život a Marie Magdalena je nositelka života.

    Poděkovali jsme Otci, Helence, Matce planety a všem ve Světle i na planetě za zjevené Mystérium.

   Z Vatikánu se ozývaly rozkazy, aby všichni chystali cepy, že obilí vymlátí.

 

S láskou Hana Dušková

 

3.1.2017

 

 

 

 

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace