Příklad léčení bytosti

     Slečna N. se rozešla s přítelem. Velmi ji zranil. Viděla jsem hrot v její duši velký asi 20 centimetrů. Převážná část byla od přítele, něco se jí vrátilo z jejích vlastních karem. Trn narostl do velkých rozměrů. Ve hmotě byla rozervaná žalem a bolestí. Po telefonu jsme vedly krátké prosby, ulevilo se jí, v sobotu jsme v prosbách pokračovaly společně s dalšími členy skupiny.

      Slečna D. viděla u slečny N. na jejím duchovním těle obraz červeného záchranného kříže. Červený kříž se vždy rozzáří, když jí připomíná její poslání pomáhat lidem, poskytovat jim „první pomoc“ duchovní i hmotnou. Studuje medicínu.

       Aura slečny N. je přirozeně fialová. Obraz nám ukázal, že sedí na posteli a pláče, uzavírá se do sebe, a aura se mění na růžovou. V případě, kdyby se začala více litovat a uzavírat do sebe, aura bude blednout do starorůžové až do matně bílé, což teď takto není, takže stav je dobrý. Jestliže vše správně pochopí a vyprosí, její myšlenky se utřídí a uspořádají, a z léčení odejde s aurou barvy mezi fialovou a růžovou.  

      V oblasti břicha je zapíchnutý velký trn, který je zašlý, ostrý, šedý, jakoby často používaný. Je od jejího přítele, často tento trn i v minulých životech používal v útocích proti bytostem, když je citově i hmotně zraňoval.

      Slečna A. vidí v levém boku slečny N. dráp jako symbol dravého útoku, je opět od přítele. Od přítele k ní vede tenká šňůra až k její páteři. Přítel je celý černý a přehlíží ji. Slečna A. vidí, že tato přítelova černá aura se nikdy nemůže na základě rovnosti spojit s fialovou, čistou duchovní barvou slečny N.

     Slečna  N. má nerozvolněné vazby z Egypta z dob faraóna Tutanchámona jako jeho manželka Anchesenpaaton k  Ajemu, (po faraónovi jeden z nejvýznamnějších mužů v Egyptě), který se po Tutanchámonově smrti stal faraónem.   Od slečny N. vede silný řetěz k Ajemu, ale je přetnutý, volně visí ve vzduchu. Na krku má černý řetízek s křížem a růžencem, je to velmi slabě vidět, karma je zralá na vyprošení. Před čelem slečny N. je černý kříž, také matný, spíš jako otisk. Souvisí se zabitím Tutanchámonovy přítelkyně, kterou uškrtila a s ní zemřelo i nenarozené dítě v jejím lůně. Kříž je magický vliv Ajeho, velekněze a Haremheba – vrchního velitele vojsk.

      Vazby slečna N. vyprosila, vliv byl stažen, dítě i domorodku odprosila, i Tutanchámona s pomocí Otce na nebesích. Rozvolnila vazby se všemi ostatními z paláce, vyprosila i ty bytosti, které byly upáleny při morové epidemii, aby se mor nešířil mezi obyvatele Egypta. Podepsala stvrzující úpis na jejich upálení, byl zjeven i kalamář a brko. Eliminovala podvod a léčku na domorodce. Byly pročištěny živly, říše i bytosti v nich.  

      Někde okolo břicha je v auře slečny N. žlutá kulička. Jsou to zadržené emoce. To, co se jeví slečně N. krásné, tak ostatním tak nepřipadá, nemůže se projevit, lidé by se jí vysmívali, že je „jiná“. Pomohlo by jí, kdyby si tuto krásu připustila duchovně. Žlutá kulička může symbolizovat také její žárlivost k nové milence od přítele. Slečna N. vše vyprosila, její láskou byl posílen Cit, Krása a Píseň lásky, vyslovila požehnání všem, kterým ublížila, a její pravý duch si uvědomil duchovní poslání a úkoly pro Světlo.  

      Slečna E. viděla, že bývalý přítel slečny N. v některém jejím životě trnem zabil její dítě. Slečna N. vše vyprosila, očistila se v Ohni života, své vejce života předala Otci k ochraně, duch byl očištěn a navrácen do hmotného těla.

    Po skončení proseb a vysvětlení slečně N. její Cesty ke Světlu a úkolu pomáhat druhým, který přijala v duchovních světech ve Světle, cítila, že z ní odpadly tři slupky jako z cibule. To bylo dobré znamení, že vše správně pochopila a vyprosila. Slupka za karmu z Egypta, slupka za vazby k církvi a slupka za vazby k příteli.

     Obraz slečny D. po léčení a vyprošení karem:  „Slečna N. je ještě lepší, než jsme čekali. Aura krásně zfialověla a prozářila se, N. se u Tebe jakoby vyspala, a když se vzbudila, aura byla taková, jako je u ní přirozené.“

    Duchovně se probudila. Blahopřeji jí.

 

    S láskou Hana Dušková

    19.4.2017

 

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace