Očista planety jako historicky významný posun k jejímu duchovnímu postupu ke Světlu.

    Patrně jako odezva na vyjádření a výzvu současného papeže k věřícím na Svatopetrském náměstí ve Vatikánu ohledně Ježíše Krista, zveřejněných na videu na stránkách na internetu, nám byly ze Světla ukázány následující obrazy a děje.

    Byl nám ukázán obraz naší planety. Kolem kořenů stromů života planety, Matky planety, Marie Magdaleny i Ježíše Krista byly omotány církevní růžence. Proto doposud nebyla eliminována svíce života církve tak, jako byly již eliminovány magické svíce života magie a mafie. Události se měly projevit, a my pracovat na očistě planety z páté dimenze, kam již magický vliv církve nemůže proniknout.

     Světelnými meči Strážce vesmíru a Ježíše Krista v jedné osobě a Marie Magdaleny byly růžence odseknuty od stromu života planety a všech stromů života, kde to bylo potřeba a dovoleno. Ze Světla byly zajištěny všechny kuličky růženců, aby se nerozkutálely a nezapadly v planetě. Pomáhala Matka planety a Jitřní Anděl.

     Kříž v planetě byl vytvořen z růžence a byl zakotven ve všech čtyřech živlech a světových stranách. Středem kříže procházela svíce života církve, která byla ještě nedávno zakotvena v podsvětí, které je v současné době již uzavřeno. Její spodní konec není ani v první ani ve druhé dimenzi, které jsou již též uzavřeny. Svíce je jako useknuta a dotýká se dna třetí dimenze. Není zakořeněna.

    Svíce života církve měla v horní části zbytek doutnajícího knotu, který byl uhašen Ohněm života. Svíce s jejím magickým stromem byla eliminována Bleskem Božím ve čtvrté a třetí dimenzi, kterými procházela.

    Magické stromy růženců byly vyvráceny a eliminovány s černými kříži, se lží, kterou šířili klerici, překroucenou pravdou, magickým vlivem církve a vším, čím církev ovlivňovala a magicky působila na planetě.

     V planetě zůstal otisk kříže, který byl též eliminován.

    Vše, co bylo v té chvíli eliminováno, bylo 4x a 4x vyškrtnuto z ákášických záznamů planety a čtyř živlů.

    Po eliminaci kříže něco na planetě prasklo. Kříž byl eliminován uprostřed planety, prasknutí se ozvalo po obvodu planety. Planeta byla sevřena v poutech, které byly kolem rovníku v podobě církevních stuh. Stuhami se spojovaly sňatky v církevních obřadech, ty byly bílé, fialové stuhy byly kardinálské, rudé stuhy symbolizovaly krvavé skutky církve, papežské stuhy byly zlaté, byly tam i stuhy smuteční z černého krajkoví.

    Při této náročné chvíli nás přišli posílit Matka planety, Strážce vesmíru a Nejvyšší ochránce planety Ježíš Kristus, Marie Magdalena, ochránci živlů a planety a Avataři.

     S pomocí Strážce vesmíru, Matky planety a Avatarů byly všechny pouta, škrtidla a stuhy přeťaty a odseknuty Meči Spravedlnosti Ježíše Krista a Marie Magdaleny od planety a stromu života planety, a eliminovány Ohněm života.

    Církevní stuhy byly nejen po obvodu, ale i uvnitř planety, a v ní vytvářely magické osmičky jako symboly magického vlivu církve na vývoj planety, který neměl nikdy skončit, měl působit do nekonečna.

    I zde byly magické symboly eliminovány s magickým působením církve Bleskem Božím. A planeta – v planetě, na planetě i nad planetou -  byla očištěna Sluncem Spravedlnosti a Ohněm života.

    Celá planeta se všemi obyvateli ve všech dimenzích byla prozářena Boží i naší láskou. Vyslovili jsme prosbu, aby se planeta ubírala jen správným směrem vývoje pod vedením Nejvyššího ochránce planety Ježíše Krista a Marie Magdaleny ke Světlu, po Cestě pravdy a lásky, po Cestě Svatého Grálu přímo k Otci na nebesích. Prosili jsme, aby srdce planety, Matky planety, Nejvyššího agregora Ježíše Krista a Marie Magdaleny byla prozářená láskou Boží, aby tyto láskyplné bytosti byly posíleny a prozářeny láskou, aby vedly planetu správným směrem vývoje ke Světlu.

    Prosili jsme, aby magický vliv pout a škrtidel kolem planety a vliv církve byl vyškrtnutý z vývoje planety v minulosti, v současnosti i do budoucnosti, kdyby se někdo pokusil vývoj planety opět zbrzdit působením církve či jinými magickými vlivy.

   Obyvatelé živlových říší a vývojových řad spolupracovali na očistě a toužili pomoci a být u tohoto dění. Celá planeta byla pod ochranou Boží a našich přátel ze Světla.

    Při vedení proseb Marií Magdalenou zazněl zvuk gongu, když se eliminovaly magické osmičky v planetě. Zvuk gongu rezonoval celou planetou. Druhý úder gongu se ozval při závěru proseb, když se začala planeta po eliminaci magické tvorby čistit Sluncem Spravedlnosti a Ohněm života.

   Při dokončení očisty se ozval třetí úder gongu a s jeho zvukem se odlehčená planeta povznesla kousek vzhůru. Z Duchovního Slunce se k ní přibližoval proud Světla a lásky, a ten doslova „nasál“ planetu do své zářivé energie a celou ji prostoupil.

    Do gongu ve Světle třikrát udeřil Strážce vesmíru.

    1. gong ohlašoval konec církve – eliminace svíce, magických osmiček a pout, růženců, kříže, magických stromů, církevního vlivu a působnosti církve a kleriků…, to vše gong ukončil. Zvuk gongu slyšeli všichni klerici na celé planetě, i obyvatelé planety, aby klerici nemohli opět lhát a kamuflovat, kdyby gong slyšeli jen oni.

   2. gong zazněl na důkaz toho, že je planeta zbavena a očištěna od církevního vlivu.

   3. gong zazněl na důkaz, že planeta a její další vývoj je pod přímou ochranou a vedením Otce na nebesích. Už s ní ani s jejími obyvateli nemůže nikdo manipulovat, ani uplatňovat při vývoji planety jakýkoliv nežádoucí vliv.

    Tyto důležité události se odehrály v duchovním světě, a časem z tohoto světa se vše projeví ve světě energetickém a hmotném.

     Ukázal se obraz klerika. Na hlavě měl černý čtyřhranný čepec s bambulí na vrcholu. Je to představitel církve, který „hlídá“ boží světlo církve. Je to však umělé světlo, které církev a klerici vydávají za Boží Světlo. Klerik stojí v místě Vatikánu, a jeho „prostý“ šat ukazuje na faleš církve, která se navenek tvářila a tváří, že je chudá a má na mysli jen blaho svých oveček, ale opak byl a je pravdou. Je to symbol falše a ne majetku církve, jinak by tam stál papež ve zlatě. Symbol byl eliminován.

    Při poděkování Otci a všem ze Světla se snášely na planetu Milosti Boží jako kvítka z duchovního obrazu „Splynutí živlů“ uprostřed s Otcem na nebesích. Planeta je tvořena čtyřmi srdci - planety, Matky planety, Ježíše Krista a Marie Magdaleny -  prolnutými v jedno srdce lásky a vytvářející most lásky.

    S láskou jsme odevzdali planetu do Boží ochrany.

    Ježíš Kristus ve své kráse a zářivé energii vyslovil:  „Já jsem ta Cesta, Pravda i Život!“

    Otec vyslovil: „Staniž se!“, když Marie Magdalena vyslovila prosbu, aby byla slova Ježíše umístěna nad planetou na správném místě.Jsou umístěna těsně nad planetou pod nápisem: „Proste, a bude vám dáno!“

 

                                                   

                                              Splynutí živlů

 

 

Datum 7.8.2017

 

 

 

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace