Zavádějící informace na některých webových stránkách

Dotaz:

"Dobrý den. Chtěl bych jen upozornit na jisté drobné nesrovnalosti v datumu  úmrtí na stránkách www.bozilaska.cz. Nevím, zda-li jsou to stránky skupiny Bílý Kužel, či jiného příznivce pravdy a lásky.

Dále pak v těchto větách:

Úkol mise byl v roce 2007 splněn a planeta Země postoupila do 5. sféry a 4. dimenze.Tato mise dokončila úspěšně své poslání 10. listopadu 2005 a splnila slib,  který Otci dala.

Prosím o uvedení těchto informací na pravou míru, aby nedocházelo u  
čtenářů k dojmu nevěrohodnosti ještě dříve než se začtou do těchto  
úžasných knih.

S láskou a pravdou Petr."

Odpověď:

Skupina Bílý Kužel vedená duchovní učitelkou, autorkou „Poselství“, Helenou Šeblovou, se distancuje od stránek www.bozilaska.cz a těch webových stránek,  jejich autora nebo autorů, kde jsou zveřejňované pasáže z knih „Poselství“ případně celé knihy ke stažení, a to bez souhlasu majitele stránek www.poselstvilasky.cz a bez souhlasu autorky a jejich dědiců.

Každá bytost má svobodnou vůli a je přitom plně zodpovědna za to, co kolem sebe šíří a jakou pravdu předkládá ostatním.

Bytosti s inverzním vnímáním a bytosti duchovně mrtvé dostávají na vyžádání „kódy pravdy“ od jejich vůdců z temnot, protože „Co je nahoře, je i dole“, a je na čtenáři, aby to rozpoznal.

Na webových stránkách www.bozilaska.cz a také v diskuzi na stránkách www.humanitysteam.cz jsou uvedeny mnohdy chybné časové údaje a zavádějící informace nepřinášející žádný duchovní pokrok, a je na každém čtenáři a hledajícím pravdu, aby dokázal čistou pravdu rozpoznat od pravdy překroucené. Pravda  byla po mnoho tisíciletí špiněna, překrucována, ničena a místo ní byly předkládány lži a ty „pravdy“, které vyhovovaly těm bytostem, které se pravé pravdy bály. Přejeme každé bytosti osvícení, aby dokázala rozpoznat pravdu od lži, dobro od zla, pravou lásku od připoutanosti a především Světlo od tmy.

S láskou Hana Dušková  

 

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace