Aktivace křišťálových lebek

Dotaz:

"Obracím se Vás, nebo někoho ze společenství Bílý Kužel s otázkou, jestli nastal čas aktivovat Kosmický computer-13 kříšťálových lebek. Dočetla jsem se, že stařešinové kmene Mayů začnou slavnostní ceremonie na posvátných místech celých Spojených států od 27.10.-11.11.2011."

Odpověď:

"Dobrý den, paní Marie. Tuším, že jsme si již spolu vyměnily několik vět. To, co uvádíte, je čistě magická záležitost. Křišťálové lebky měly svoji působnost v Atlantidě, a ta jak víme, již ve hmotě zanikla. Křišťálovými lebkami a magickými rituály se chtějí tak akorát posílit mágové. Jejich doba na této planetě Gaii pominula a potřebují energii pošetilých bytostí, které se domnívají, že když se k někomu připojí a odevzdají energii, stačí myšlenku, že spasí svět.

 V dnešní době nás posiluje pouze Boží láska a láska z Duchovního Slunce Nejvyššího principu lásky a stvoření, kterou může každá bytost čerpat sama, když o ni poprosí, a ne se obracet na nějaké šamany. Na ně se napojí akorát ty bytosti, které nejsou očištěny od magii, a pak zde již nemají co dělat, protože magie pro pátou sféru a dimenzi již není a nefunguje. To již pocítili mnozí tzv. léčitelé, kteří k léčení neměli souhlas Boží. Ale kdo nepostoupil s planetou do vyšších vibrací (na základě rovností energií), tak ten po odchodu z hmotného těla se bude inkarnovat v příslušně nižších dimenzích, aby tam dokončil vývoj v magii. Rok 2012 je rokem konce magie a mágů, kteří se včas nepostavili na Cestu pravdy a lásky, tj. nepochopili "Učení" Ježíše Krista, neporozuměli mu a nežijí podle něho. Jsou jim bližší manipulace a ovládání jiných bytostí, ale zapomínají na to, že budou muset zaplatit do posledního haléře, a to, co vysílají, se jim vrátí.

Prosím o osvícení každé bytosti Duchem Svatým, aby pochopila a nedala se vmanipulovat do těchto magických hrátek."

Hana Dušková

Copyright © 2010 Poselství lásky // Webdesign - www prezentace